آوای فرهنگی – رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت : مدارس با آمادگی کامل برای بحث هدایت تحصیلی دانشآموزان برنامهریزی دارند و آزمونهای روانشناسی و مشاورهای برای بحث هدایت تحصیلی دانشآموزان در حال برگزاریست و تا پایان بهمن ماه تمدید شد…
به گزارش پایگاه خبری آوای فرهنگی ،حسینعلی شیرازی رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهارداشت: هدایت تحصیلی دانش آموزان متوسطه اول از ابتدای سال تحصیلی شروع شده و مشاوران و مدیران مدارس به اقدامات کارشناسی و مشاورهای برای دانش آموزان و اولیاء در مدارس پرداختند و جلسات توجیهی دانش آموزان و اولیاء در خصوص فرایند هدایت تحصیلی، ویژگیهای شخصیتی، استعداد، توان، رغبت، ارزشها و باورها و نقش آن در طرح ریزی تحصیلی و شغلی دانش آموزان برگزار شده است.
وی ادامه داد: مدارس با آمادگی کامل برای هدایت تحصیلی دانشآموزان برنامهریزی دارند و آزمونهای روانشناسی و مشاورهای برگزار میشود و امسال علاوه بر دانش آموزان پایه نهم دانش آموزان پایه هفتم و هشتم نیز یک آزمون روانشناختی دارند که باید به سامانه همگام مراجعه کرده و این آزمون را بصورت آنلاین انجام دهند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: امسال سه آزمون سلامت روانی رفتاری برای دانش آموزان پایه هفتم و هشتم و توانایی و رغبت برای دانشآموزان پایه نهم در نظر گرفته شده که پس از برگزاری آن نتایج مورد ارزیابی قرار میگیردو از ابتدای دی ماه برای تمامی دانشآموزان این آزمونها در حال اجرا می باشد.
شیرازی تصریح کرد: در فرایند هدایت تحصیلی امسال همانند سال گذشته حداکثر ظرفیت برای دانشآموزان در نظر گرفته شده تا آنها مبتنی بر توانایی، رغبت و امکانات ادامه تحصیل دهند یعنی اولویت رغبت و توانایی دانش آموزان بوده و هر منطقه حداکثر ظرفیت را بر این مبنا برای دانشآموزان اختصاص میدهد.
وی در مورد توسعه متوازن رشتهها درهدایت تحصیلی گفت: هدف در هدایت تحصیلی توسعه متوازن نیست بلکه هدایت صحیح دانش آموزان به شاخه ها و رشته های تحصیلی متناسب با استعداد- توانایی و رغبت اوست و این مسئله زمان بر است و نیاز به زیرساختهایی دارد که به تدریج در این مسیر حرکت می کنیم و چنانچه ظرفیت مدارس دولتی پاسخگوی تقاضای دانشآموزان نباشد میتوان از ظرفیت مدارس غیردولتی بهره گرفت البته برای ورود به مدارس غیردولتی دانشآموزان باید برای ورود به هر رشته حداقل نمره لازم را کسب کرده باشند و فقط در بحث ظرفیت مدارس غیردولتی امکان حضور دانشآموزان را دارند و این مدارس نیز بر اساس قوانین آموزش و پرورش فعالیت میکنند و کمک به نظام آموزشی و پرورشی هستند که ما از موسسین این مدارس که در راستای کمک به آموزش و پرورش و اهداف نظام تعلیم و تربیت قدم بر می دارند تشکر می کنیم.
شیرازی توصیه های لازم را جهت هرچه بهتر برگزار شدن آزمون ها و هدایت تحصیلی به رؤسا ، معاونین و کارشناسان ادارات و مدیران و مشاوران مدارس به شرح ذیل مطرح نمود:
– مدیران محترم مدارس متوسطه اول نسبت به کلاس بندی دانش آموزان خود در سامانه سناد اقدام نموده و نام کاربری و کلمه عبور دانش آموزان را صادر نمایند.
-مدیران مدارس متوسطه اول، نسبت به تخصیص نام کاربری و کلمه عبور برای تمامی دانش آموزان، دبیران و دانش آموزان و مشاوران اقدام نموده و آنان را در خصوص چگونگی انجام شرح وظایف و اقدامات لازم توجیه نمایند.
-در مدارسی که بیش از یک مشاور ابلاغ دارند، مدیران محترم به گونه ای برنامه ریزی نمایند که به هیچ وجه پس از اخذ آزمون ها تغییری در کلاس بندی دانش آموزان ایجاد نگردد.
-مشاوران محترم قبل از برگزاری آزمون حتماً نسبت به توجیه دانش آموزان اقدام نمایند.
– مشاوران محترم مداس توجه داشته باشند که برای دانش آموزان پایه نهم دو آزمون توانایی و رغبت و برای دانش آموزان پایه هفتم و هشتم آزمون سلامت روانی رفتاری انجام پذیرد .
رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در پایان از کمیته های هدایت تحصیلی شهرستان ها و مناطق استان خواست تا نظارت کافی را بر اجرا صحیح هدایت تحصیلی و برگزاری آزمون های مشاوره ای دانش آموزان داشته باشند و بستر مناسب برای اجرای این آزمون ها را بر اساس دستورالعمل ها و بخشنامه و توصیه های سال قبل کمیته هدایت تحصیلی استان فراهم کنند.
انتهای پیام/
این ازمون به اینده من بستگی دارد
ازمون مشاوره