آوای فرهنگی – مدیرکل سابق تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه عمده مشکلات آموزش و پرورش «اعتباری و مالی» است، گفت: «محمد بطحایی» هیچ دستوری در صندوق ذخیره فرهنگیان نداده است…
به گزارش پایگاه خبری آوای فرهنگی ، فرشید سیاری مدیرکل سابق تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به پیشنهاد محمد بطحایی به عنوان گزینه وزارت آموزش و پرورش در کابینه دوازدهم از سوی رئیسجمهور و حواشی مطرح شده در این خصوص، اظهار داشت: بنده بیش از بیست سال در حوزه ستادی و کارشناسی آموزش و پرورش مسئولیت داشتم و قبل از حضور آقای بطحایی به عنوان معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی این وزارتخانه، مدیرکل تعاون و پشتیبانی این وزارتخانه بودم.
وی با اشاره به بیمه طلایی فرهنگیان، اظهار داشت: پاشنه آشیل بیمه طلایی، تأمین منابع مالی و اعتبارات بود؛ این بیمه از سال ۸۹ با تدبیر و درایت آقای حاجیبابایی شکل گرفت و ۵۰ درصد حق بیمه از محل اعتبارات وزارت آموزش و پرورش پرداخت میشد.
سیاری اضافه کرد: در بیمه تکمیلی خدمات قابل توجهی به فرهنگیان ارائه میشد که این روند تا تیرماه سال ۹۱ ادامه داشت اما در آن زمان، با توجه به تشدید تحریمها و محدودیتهایی که در خزانه ایجاد شد، پرداخت سهم دولت با مشکل مواجه شد و در نتیجه نتوانستیم با بیمه مربوطه تسویه حساب کنیم.
وی ادامه داد: بعد از بدهی سنگینی که به آن بیمه داشتیم، با بیمه دیگری قرارداد بستیم که متأسفانه به دلیل انباشت بدهی، مجبور شدیم طرح جدیدی را اجرا کنیم، زیرا شرکتهای بیمهای حاضر به بستن قرارداد با آموزش و پرورش نبودند در نتیجه با تصمیم آقای بطحایی، قرار شد که خدمات بیمه تکمیلی به شکل صندوقی ارائه شود.
مدیر کل سابق تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: در این روش، پروسه رسیدگی و پرداخت خسارت، کوتاه شده و نظارت آموزش و پرورش بر پروسه بیمهگری افزایش پیدا کرد؛ همچنین در منابع مالی صندوق صرفهجویی شد.
وی در خصوص ارائه وام به فرهنگیان گفت: صندوق وام ضروری بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار داشت که سالها نزد یک بانک بود و نگاه دولتی روی آن وجود داشت؛ آقای بطحایی این اعتبار را به بانکهای واجد شرایط منتقل کرد و بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره به تعدادی از فرهنگیان ارائه شد.
سیاری با اشاره به توسعه مراکز رفاهی فرهنگیان، اظهار داشت: با وجود مشکلات مالی، ۵۰ مرکز آموزشی، رفاهی و اسکان بیماران صعبالعلاج و درمانگاههای دندانپزشکی به ظرفیتهای قبلی اضافه شد، ضمن اینکه در مراکز اسکان، به بیماران و همراهان آنها خدمات اسکان تقریباً رایگان ارائه میشد.
وی در خصوص مراکز اسکان و رفاهی فرهنگیان گفت: حذف کلاسهای «ج» و تقویت مراکز «ویژه» و «الف»، از جمله نگاه معاون سابق مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بود که معتقد بود به جای کلاسهای درس، فرهنگیان در مراکز رفاهی و خوابگاههای پردیسها اسکان پیدا کنند، ضمن اینکه در آن زمان، شناسنامهدار کردن مدارس و مدارس ثابت طرح اسکان، مطرح و آغاز شد.
مدیرکل سابق تعاون و پشتیبانی در خصوص انتخاب بطحایی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش در دولت دوازدهم گفت: عمده مشکلات آموزش و پرورش اعتباری و مالی است و آقای بطحایی در این حوزه کار کرده و واقف به این حوزه است و میتواند از این ارتباطات به نحو احسن استفاده کند و از سوی دیگر اگر فردی خارج از وزارت آموزش و پرورش به عنوان گزینه این وزارتخانه معرفی شود، زمان زیادی میطلبد تا با مسائل آموزش و پرورش و شرایط آن آشنا شده و بتواند کاری انجام دهد.
وی در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان نیز اظهار داشت: تشکیلات صندوق ذخیره فرهنگیان تعریف شده است و معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در ترکیب هیأت امناء قرار دارد و حضور وی اجباری است اما آقای بطحایی هیچ دستوری در این صندوق نداده است و تاکنون نیز توسط هیچ مرجع نظارتی مورد بازخواست و سؤال قرار نگرفته است.
سیاری تصریح کرد: آقای بطحایی کوچکترین نقشی چه عامدانه و چه غیرعامدانه در تخلفات و مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان نداشته است و حضور وی به عنوان نایب رئیس هیأت امناء در مورد تمام معاونتهای توسعه مدیریت و پشتیبانی وزرای آموزش و پرورش در تمام دورهها صدق میکند و دلیل بر تخلف وی در صندوق ذخیره فرهنگیان نیست./فارس
انتهای پیام/
نماینده مجلس درباره صندوق ذخیره فرهنگیان تهدید به افشاگری کرد
پنج شنبه۱۹ مردادماه ۹۶
🔻 محمدحسننژاد عضو «کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان» گفت: میتوانم فهرست بدهکاران صندوق ذخیره فرهنگیان را تکتک در اختیار سایتهای خبری قرار دهم تا این دوستان مشاهده کنند که چگونه در یک ساعت چند قرارداد با یک وثیقه پایین به صدور احکامی منجر شده است.
🔻 محمدحسننژاد نماینده مردم مرند و جلفا در واکنش به اظهارات اخیر مسئولین صندوق ذخیره فرهنگیان پیرامون ارائه وامهای میلیاردی صندوق ذخیره به برخی از افراد خاص طی «۲۰۰ قرارداد یک میلیونی در یک ساعت» گفت: متأسفانه مسئولین صندوق خودشان فهرستی از برخی بدهکاران را در اختیار بنده قرار دادند اما پس از برخی اظهارات میآیند و میگویند مطالبی که بنده به آنها اشاره کردهام کذب است.
🔻 وی تأکید کرد: بنده با در نظر گرفتن حرمت افراد در این رابطه فعلاً صحبتی نمیکنم وگرنه میتوانم فهرست بدهکاران صندوق ذخیره فرهنگیان را تکتک در اختیار سایتهای خبری قرار دهم تا این دوستان مشاهده کنند که چگونه در یک ساعت چند قرارداد با یک وثیقه پایین به صدور احکامی منجر شده است.
🔻 عضو «کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان» در مجلس با بیان اینکه آرامش جامعه باید مدنظر قرار گیرد تصریح کرد: اگر مسئولین صندوق نسبت به اظهارنظر اخیر خود عذرخواهی نکنند بنده مجبور میشوم تا کل فهرست وامگیرندگان صندوق را روی خروجی سایتها قرار دهم.
🔻 حسننژاد تأکید کرد: همچنین این جای تعجب دارد که مسئولین صندوق در جریان بررسیهای کمیته تفحص همواره به ما عنوان میکردند که به ما کمک کنید تا مفاسد رو شود؛ همچنین میگفتند که صندوق ذخیره از بانک سرمایه جدا است و ما بهعنوان سهامدار از بانک سرمایه طلبکاریم. اما امروز ما میبینیم که بانک سرمایه نسبت به برخی از تخلفات هیچ واکنشی نشان نمیدهد و این صندوق است که مدافع بانک سرمایه شده است بنابراین بنده معتقدم این قبیل موضوعات ابهامآمیز است و بوهای مشکوکی از این موضوع استشمام میشود./ جام نیوز
📢 اخبارکوتاه ومهم آموزش و پرورش 👇
🆔 https://t.me/avayefarhangi