آوای فرهنگی – عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات سیستان و بلوچستان به قرارداد معین، گفت: حدود ۶ هزار و ۲۰۰ نیروی خرید خدمات استان سیستان و بلوچستان به همت نمایندگان این استان و پیگیری اعضای کمیسیون آموزش مجلس به قرارداد معین تبدیل شدهاند .
به گزارش پایگاه خبری آوای فرهنگی ، محمد انور بجارزهی عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات سیستان و بلوچستان به قرارداد معین، گفت: حدود ۶هزار و ۲۰۰ نیروی خرید خدمات استان سیستان و بلوچستان به همت نمایندگان این استان و پیگیری اعضای کمیسیون آموزش مجلس به قرارداد معین تبدیل شدهاند که این اتفاق برای استان مهجوری همچون سیستان و بلوچستان بسیار خوشایند است.
نمایندهٔ چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس با انتقاد از فقر آموزشی در استان پهناور سیستان و بلوچستان، افزود: با وجود ظرفیت بینظیر اقتصادی سیستان و بلوچستان شاهد فقر آموزشی در این استان پهناور جنوبی کشور هستیم از کمبود فضای آموزشی گرفته تا نبود معلم در کلاسها تنها گوشهای از دغدغههای آموزشی این استان جنوبی کشور است.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید به ترک تحصیل دانش آموزان سیستان و بلوچستان در دوران متوسطه، یادآور شد: بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزانی که به مقطع متوسطه راه پیدا میکنند به دلیل کمبود معلم و سایر امکانات آموزشی از گردونه تحصیل خارج میشوند که این آمار بیشتر از نرم کشوری است.
بجارزهی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان امروز به بیش از ۶ کلاس درس نیازمند است، تاکید کرد: از منظر آموزشی متاسفانه سیستان و بلوچستان کمتر از سایر استانهای دیگر در کشور دیده شده است امروز به همت مجلس دوازدهم و تلاشهای دولت شهید رئیسی به ویژه تاکید مخبر سرپرست ریاست جمهوری در دولت سیزدهم شاهد اتفاق خوشایندی برای نیروهای خرید خدمات این استان هستیم.
وی با اشاره به دستور جهادی دکتر مخبر در خصوص تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات سیستان و بلوچستان به قرارداد معین، اظهار داشت: در نشستی که مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با مخبر سرپرست ریاست جمهوری طی چند روز گذشته داشتند ایشان به صورت جهادی دستور تغییر وضعیت نیروهای خرید خدمات را صادر کردند.
بجارزهی با بیان اینکه حمایتهای ویژهای از سوی نمایندگان برای نیروهای خرید خدمات، نهضتیها، طرح امینها و ….انجام پذیرفته، گفت: با تلاشهای دولت سیزدهم و همراهی مجلس امروز شاهد تبدیل وضعیت ۶ هزار و ۲۰۰ نیروی خدماتی در کشور هستیم؛ منادی رئیس کمیسیون آموزش به شدت از معلمان در گروههای مختلف حمایت داشتند و حدود ۲۰ هزار نیروی خرید خدمات در استانهای دیگر وجود دارد که باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند.
گفتنی است حدود ۲۰ هزار نفر از معلمان خرید خدمات در سایر استانها تبدیل وضعیت نشدهاند قطعاً تبدیل وضعیت این تعداد با توجه به تلاشهایی که در سیستم آموزشی کشور داشتند به حق بوده است؛ امیدواریم سایر فرهنگیان خرید خدماتی هم هر چه سریع تر تغییر وضعیت شوند.
پایان پیام/