نیروهایی که۲۰سال رنگ کلاس را ندیده بودند به کلاسهای درس فرستاده شدند
آوای فرهنگی – وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت:آموزش و پرورش امروز برای جبران کسری نیروی خود افرادی را به سر کلاس فرستادهاند که ۲۰سال رنگ کلاس درس را به خود ندیدهاند و این خطر بزرگی برای نظام اموزشی کشور است…
به گزارش پایگاه خبری آوای فرهنگی ، حمیدرضا حاجیبابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش، گفت: وزیر، مسئولان ورازتخانه آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه در سال ۹۲ گزارش اشتباهی را به دولت و مجلس مبنی بر وجود ۱۵۰هزار نیرو مازاد در آموزش و پرورش ارائه دادند به همین دلیل دولت دیگر به آموزش و پرورش نیرو نداد و مجلس نیز با دولت همراهی کرد اما این اشتباه بزرگ امروز آموزش و پرورش را به بن بست رسانده است، این در حالی است که مسئولان وقت اعلام کردند؛ به تعداد هر ۱۱دانشآموز یک نیرو در آموزش و پرورش وجود دارد و حتی میتوانند تعدادی از نیروهای این وزارتخانه را به وزارتخانههای دیگر بفرستند!
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی این اقدام مسئولان وقت آموزش و پرورش را سیاسی و غیرکارشناسی خواند و تصریح کرد: سیاست واگذاری مدارس یکی از دلایل ارائه این آمارهای غلط ازسوی مسئولان سال ۹۲ آموزش و پرورش بود و طرح “بسته حمایتی” مورد توجه آنها، معنای “فروش مدارس” را داشت و به دلیل اجرای این طرح امروز در چند منطقه بالای تهران به سختی مدرسه دولتی پیدا میشود.
فرستادن مدیران، معلمان پرورشی، تربیتی، بهداشت، قرآن به سر کلاسها در مهر امسال
وی بیان کرد: امروز آموزش و پرورش چنان با کمبود نیرو رو به رو است که مجبور شد برای مهر سال جاری مدیران، معلمان پرورشی، تربیتی، بهداشت، قرآن و حتی مسئول کتابخانه مدراس را بهعنوان معلم ریاضی، فیزکی، شیمی و… به سر کلاس بفرست.
فرستادن افرادی به سر کلاسها که ۲۰ سال رنگ کلاس را ندیده بودند
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش امروز برای جبران کسری نیروی خود افرادی را به سر کلاس فرستادهاند که ۲۰سال رنگ کلاس درس را به خود ندیدهاند و این خطر بزرگی برای نظام اموزشی کشور است.
میانگین دانشآموز در هر کلاس از ۲۲ و نیم نفر در سال ۹۲، امروز از مرز ۳۳ نفر گذشته است
وزیر آموزش و پرورش دولت دهم با بیان اینکه میانگین دانشآموز در هر کلاس از ۲۲ و نیم نفر در سال ۹۲، امروز از مرز ۳۳ نفر گذشته است، همچنین ۴ میلیون ساعت کمبود نیروی انسانی و ۱۹۴هزار کمبود معلم در آموزش و پرورش وجود دارد، اظهارکرد: برای جبران کمبود نیروی انسانی کیفیت در حال قربانی شدن است چراکه فقط ۵هزار معلم قرآنی را بر سر کلاس دروس تخصصی فرستادهاند.
مجلسیان سر به سر وزیر آموزش و پرورش نگذارند
عضو فراکسیون ولایی مجلس درحالی که معتقد است مجلسیان نباید به اصطلاح به سر به وزیر آموزش و پرورش گذاشته یا به وی فشار بیاورند، در واقع اجازه دهند وزارتخانه سر و سامان بگیرد، اظهار کرد: همگی باید سعی کنیم به آنها کمک کنیم، همچنین دانشگاه فرهنگیان علاوه بر سال جاری تا چند سال دیگر، هر سال ۵۰هزار دانشجو جذب کند تا این معضل در یک بازه زمانی چند ساله حل شود.
۳ ساله کردن دوره تحصیل در دانشگاه فرهنگیان اقدام مثبت آموزش و پرورش فعلی
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس به برخی از اقدامات مثبت آموزش و پرورش کنونی برای مشکل کمبود نیرو اشاره کرد و افزود: ۳ ساله کردن دوره تحصیل در دانشگاه فرهنگیان، اضافه کردن ترم تابستان و بکارگیری دانشجویانی که ۲ سال از تحصیل خود را در این دانشگاه گذراندن از جمله این اقدامات مثبت به شمار میآیند.
فردی که دو سال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کرده از سربازمعلمان برای سیستم آموزشی مفیدتر است
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بهیقین فردی که دو سال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کرده از سربازمعلمان و نیروهای آزاد برای سیستم اموزشی مفیدتر خواهند بود.
نیروهایی که۲۰سال رنگ کلاس را ندیده بودند به کلاسهای درس فرستاده شدند
انتهای پیام/
در مناطق شهری امار کلاسی دانش اموزان در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول از۴۰ دانش اموز گذشته
با سلام .بخشنامه شهریور ۹۴ دست وپای فرهنگیان را برای ارتقای مدرک تحصیلی بسته است.
مدرک کارشناسی دینی وعربی گرفته ابم روی دست ما مانده است با این بخشنامه دست وپا گیر.